Çok Oynanan Online Oyunlar Hangileri


94

Online oyunlar artık oldukça popüler. Her geçen gün yeni tasarımlarıyla farklı oyun seçenekleri çıkıyor. Çok oynanan online oyunlar kullanıcıların bırakmak istemedikleri, sürekli oynadıkları oyunlar oluyor. Savaş oyunları online oyunlar arasında en çok tutulan oyunlar.

Online Oynayabileceğiniz En Güzel Oyunlar

Metin 2 oyunu online oyunlar arasında en sevilen oyunlardan biri. Dünyanın her yerinde milyonlarca kişi bu oyunu oynamayı tercih ediyor. World of Tanks birçok ödül kazanmış oldukça kaliteli bir oyun. Travian bir strateji oyunu olarak yıllardır hayranlarını katlayarak arttıran bir oyun. Bu oyunlar aynı zamanda dünyanın en çok bilinen online oyunları.

League of Legends (LOL) milyonlarca oyuncunun oynadığı oyunlar arasında yer alıyor. savaş oyunlarında iyiyim diyorsanız mutlaka denemelisiniz. En beğenilen online oyunlar arasında deniz savaşlarını konu alan Wind of Luck da yer alıyor. Vast Wars ise daha tecrübeli oyuncuların oynadığı zorlu ama güzel oyunlardan biri.  Kaliteli görseller istiyorsanız Neverwinter Tyranny of Dragons oyunu aradığınız kaliteyi sunuyor.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir