2019 En İyİ Bilgisayar Oyunları


91

2019 yılının grafik teknolojisinden yararlanmış en iyi bilgisayar oyunlarıyla, farklı bir heyecan yaşamaya hazır mısınız? Bu dönemin en çok indirilen ve oynanan oyunları arasında seçim yapmak biraz zor olabilir. Özellikle art arda bu kadar güzel ve heyecanlı oyunlar indirme sitelerinde yerini akmışken.

En Yeni Oyunlar

2019 yılında seriye devam eden oyunlar arasında Rainbow Six Siege 5 yerini alıyor. Yeni ve heyecan dolu hikayesiyle oyun severlerin merakla beklediği oyunlardan biri. Çıkış yılı 2019 olan bir diğer oyun ise Apex Legends oyunu, pubg ile rekabette olan oyun sevilerek oynanan oyunlar arasında. Ardından Metro Exodus de hem kitabını sevenleri hem de oyunun diğer serilerini bekleyenlerin oynayabileceği yeni oyunlardan biri.

2019 yılında 2. serisi gelen Residen Evil 2 oyununu da severek oynayan bilgisayar oyuncuları, farklı hikayeleri ve can alıcı noktalarıyla severek Residen Evil oynamaya devam ediyor.  Wolfenstein: Youngblood oyununun hikayesiyle tanışabileceğiniz bu yıl, çok daha heyecanlı oyunlar gelmeye başlayacak.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir