Monster Hunter Online’dan 3 video birden


97

Monster Hunter Online

Yakın zamanda bizlerle tam sürümüyle buluşacak olan Monster Hunter Online şu anda kapalı betasını gerçekleştirmekte. Doğu Asyalı geliştiriciler tarafından piyasaya sürülecek olan yeni MMO oyunun kapalı betasından internete gelen yorumlar çok fazla iyi, aslına bakarsanız ben bile oyunun açık betasına katılmayı düşünüyorum. Her neyse, oyunun geliştiricileri bir anda oyundan 3 yeni video birden yayımladı. Oyunların ikisi 6 dakikadan oluşurken biri de 9 dakikaya yakın bir uzunluğa sahip. Üçünü izlemeyecek olsanız da ilk sırada verdiğimiz Monster Hunter Online videosunu izlemenizi kesinlikle öneriyoruz; oyunun ne kadar kaliteli ve güzel olduğunu gözler önüne seriyor.

MMO oyunlarda daha önce hiç CryEngin 3 oyun motoru kullanılmamıştı. Monster Hunter Online burada bir ilke imza atıyor. Oyunun yönetim ekibi oyunun gelişiminde bu motoru kullandıklarını açıkladılar. Oyun hakkında şu anda söylenecek pek fazla bir şey yok. Şu an kapalı betada olan oyun yaklaşık 2 ay sonra açık betaya geçecek, 3 ay sonra da tam sürümüyle karşımıza çıkmasını bekliyoruz. İşte Monster Hunter Online’dan gelen 3 yeni video, bol keyifli seyirler.

Not : İlk videoyu izlemeyi unutmayın.


admin

One Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Çin sitesinden bu gün yükledim qq dan mail falan alıyorsun ama bir türlü giriş yapamadım ”sorry unknown error occur” yazıyor pc nin de içine etti oyun harika ötesi yinede fikrim değişmedi hala hevesle bekliyorum ah ah kaç GB boşuna indirdim :/