World of Warships Oyununun Özellikleri


96

World of Warships oyunu aslında World of Tanks oyunu üreticileri tarafından yapılmıştır. Bundan dolayı bu oyunda sadece görselin değiştiğini ve oyunun asıl amacının aynı kaldığını görebilirsiniz. Üstelik daha önceki oyunda yaptığınız stratejileri de bu yeni oyunda yapabiliyorsunuz.

PC ortamı için tasarlanan bu oyunun özellikleri de açıklandı. PC ve MAC için piyasaya sunulan bu oyun 17 Eylül 2015 tarihinde satılmaya başladı. 2 GB Ram ve 2.7 GHz işlemci özelliklerinin bilgisayarınızda olması gerekiyor. Üstelik World of Warships oyunu için bilgisayarınızın en az 512 ekran kartına sahip olması şarttır. Üstelik en az AMD Radeon 4650 ekran kartı serisinde olması lazım.

World of Warships Oyunu

Online deniz savaşları olarak da bilinen bu oyunda seviyeye göre karşınızdaki yapay zeka da gelişiyor. Buna ek olarak değişik haritaların oyun içerisinde olması sayesinde seviyeniz arttıkça daha güçlü ve daha büyük gemilerle savaşa girersiniz.

Gemilerin boyutu gemilerin tahribat gücü haritaların durumu mekanların görsel kalitesi hava durumu gibi özellikler seviyeye göre değişim gösteriyor.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir