Heroes Of The Storm İncelemesi


88

Bilgisayar oyunu severlerin yaklaşık olarak %90’ı Heroes of the storm uygulaması ile birlikte keyifli vakit geçirdiklerini dile getirmişlerdir. İngilizceden çevrilmiş olan oyun Blizzard tarafından geliştirilmiştir. Haritalar ve görüntü kalitesi son derece yüksek olduğundan dolayı gerçek bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Görüntüler kaliteli ve gerçekçi olduğu için kullanıcıların büyük bir kısmı memnun olmuştur. Farklı takımlar içerisinde yarışarak rakiplerinize karşı başarı elde etmeniz hedeflenir. Savaş temasına sahip olan uygulama yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada popülerliğini korur.

Verilen karakterler birbirinden farklı 7 göreve ev sahipliği yapıyor. Haritalar ise son derece açıklayıcı olduğundan dolayı herhangi bir sorun yaşanmaz. Oyun içerisinde 3 farklı tema olduğu gibi güncellenen sürümü ile birlikte yeni içeriklerde eklenmiştir.

Haritalar küçük olduğu gibi aynı zamanda oyun içerisinde hızlı hareket etmeniz önemlidir. Her köşesi detaylarla dolu olan harita içerisinde kısa sürede savaşa girebilmek adına hızlı hareket etmeniz önemlidir. Strateji geliştirmeniz durumunda son derece eğlenceli içeriklerden bir tanesine sahip olmasıyla beğeni toplar.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir