2016 En Popüler Online Oyunlar


88

Oyun sektörü dünya çapında çok büyük bir piyasaya sahiptir. Bu piyasanın en büyük payını online oyunları kaplıyor. İşte sizlere 2016 en popüler online oyun listemize göz atabilirsiniz.

5=)Legend Online

Legend online web tabanlı bir oyun olmasına rağmen büyük bir online oyuncu kitlesine sahiptir. Oyunda genel olarak 3 tip karakter vardır. Savaşcı, okçu ve büyücüler olarak. Her karakterler için farklı bir eşya barındıran oyunun amacı en güçlü karakteri yapıp savaşmak.

4=)Counter strike

Counter Strike bir karşılıklı savaş oyunudur. Değişik silahlar bulundurur fakat ana 4 silah türü vardır. Ağır silah (tüfek, dürbünlü vb silahlar),hafif silah(Tabanca) ,bıçak ve bomba gibi karşı takımı öldürecek ekipmanlar bulunur. Maximum 32 sanal ağ bulunabilen oyunda değişik oyun modlarıyla tüm dünyada popülerliğini sürdüren bir oyundur.

3=)Dota 2

Dota 2 Valve tarafından geliştirilmekte olan Dota 2 Türk oyun severlerin gözdeleri arasındadır.5’erlik 2 takımın mücadelesini verdiği oyunda onlarca hero arasından seçim yaparak takım savaşına giriyorsunuz.Bir oyun ortalama 40 50 dakika sürebilmektedir. Ve rakibin base kısmını ele geçiren takım oyunu kazanmaktadır.

2=)League Of Legends(LOL)

Genellikle 5 ‘e 5 karşılaşılan bu oyun bir haritada kendi merkeziniz ve karşı rakibin merkezi yer alıyor. Oyunun en basit kuralı sizin kendi merkezinizi yok ettirmemek ve karşı takımın merkezini yok ederek oyunu kazanmaktır.

1=) World Of Warcraft

World Of Warcraft (Wow) Blizzard Entertainment Firması tarafından geliştirilen oyun gerçek zamanlı çevrimiçi rol yapma oyunudur.Diğer MMORPG türündeki oyunlar gibi bir karakter ile başlayıp görevleri tamamlayarak,canavar öldürerek diğer karşı oyuncularla savaşarak deneyim kazanıp seviyelerini artırabilirler.Oyunun belli bir seviyesinden sonra aylık belli bir ücret ödemeniz gerekmekte olan bu oyun dünya genelinde 12 milyonu aşkın kullanıcısı ile World Of Warcraft Guinness rekorlar kitabına girerek 2016 en popüler online oyun listemizde 1.sırada yer alıyor.

2016 en popüler online oyun listemizin sonuna geldik sizde bu online oyunları oynamadıysanız deneyebilirsiniz.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir