Metal Gear Solid V’te oyun içi satış!


97

metal_Gear_solid_v

Kojima’nın kavgalı bir şekilde Konami’den ayrılmasıyla birlikte Metal Gear Solid V’in geleceği hakkında serinin hayranlarını büyük bir endişe sarmıştı. Ne kadar Konami, yaptığı açıklamalarda oyunun yapımına devam edildiğini ve kesinlikle çıkacağını defalarca kez söylemiş olsa da, yapım aşamasının hepsinde Kojima’nın bulunmaması, oyunun beklentileri karşılama ihtimalini artırıyor. Şimdi ise oyunla ilgili oyuncuların işine fazlasıyla gelebilecek bir açıklama yapıldı.

Bugün ise PlayStation Store’un İtalya sayfasında ki “Acquisti in-game opzionali” yani “zorunlu olmayan oyun içi satış” ibaresi, MGS hayranlarının kafasını karıştırdı. Micro-Transactions adı verilen bu satın alma yöntemi, oyun içerisinde gerçek para ile küçük alışverişler yapmamıza olanak sağlıyor.

Oyun içerisindeki markette ne satılacağına dair henüz bir bilgi olmasa da, Konami’nin yapacağı yanlış bir hamle, tepkileri üzerine çekecektir.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One için 1 Eylül’de, PC için ise 15 Eylül’de piyasaya sürülecek.


admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir