PES 2017 Tanıtımı


77

2000li yılların başlarında PES serisi sadece ülkemizde değil dünya genelinde en çok sevilen futbol oyunlarının başında geliyordu. Ancak son yıllarda bu popülerliğini tamamen FİFA serisine kaptırmış durumda.

PES serisi yaratıcıları PES 2017 oyunu ile birlikte bu popülerliği geri kazanmayı umuyor. Oyundaki gerçeklik yapay zekanın ilerlemesi ve son derece akıcı ve canlı bir oyun oynama imkanı bu oyunun en büyük artılarından.

Oyun içinde pas verirken şut çekerken top kontrolü yaparken ne kadar gerçekçi bir atmosfer içerisinde oyun oynadığınızı görüyorsunuz.

Gerçekçi Bir Oyun Sizleri Bekliyor

Eskiden olduğu gibi artık PES serilerinde hızlı bir oyuncuyla topu alıp gitmenize izin verilmiyor. Yapay zeka son derece iyi şekilde geliştirildi. Bu sayede oyunun gerçekçiliği de arttı.

Sahada takım oyunu oynayarak birlikte hücum ve defans yapmak zorundasınız. Buna ek olarak oyun içindeki skorlara göre hem sizin hem de karşı takımın moralinin de düşmesi oyundaki gerçekçiliği arttırıyor. PES 2017 oyununda özellikle orta sahadaki oyun kurma savaşlarına hayran kalacaksınız.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir