GTA 5: Premium Edition Duyuruldu


89

Geçen günlerde GTA 5 ile ilgili kısa bir video yayınlanmış ve yeni oyundan sızıntı olduğu öne sürülmüştü. GTA oyunları her zaman için en çok oynanan oyunlar ve en çok para kazandıran oyunlar arasında yer almıştır. Bu durum özellikle yeni versiyonun nasıl olacağıyla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı. Rockstar Games daha fazla bekletmeden, Premium Online Edition bünyesinde The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers gibi paketler olacağını belirtti. Oyunculara ayrıca bir sürprizle birlikte oyuna başlayacaklarını açıkladı.

Oyuna Başlarken Bir Sürpriz Hazırlanmış

Oyuncuların oyuna başlarken sorun yaşamamaları, daha lüks bir hayat sürdürebilmeleri için paraları 1 milyon Dolar seviyesinde belirlenmiş. Bu da hem silahlara hem de farklı nesnelere rahatlıkla sahip olmayı sağlıyor.

Hangi konutu almak isterseniz veya hangi yemeği yemek isterseniz her zaman için yanınızda para olacağından dolayı, kaba kuvvete gerek kalmıyor. GTA 5 premium oyunu hem PC hem de PS4 için oyunculara sunulacak. Ayrıca XBOX One ile oynanabilecek şekilde tasarlandığı da belirtiliyor.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir