Epic Part Clicker Mobil Oyunu


86

Epic Part Clicker mobil uygulaması, oyun özelliğinin tamamen parti üzerine kurulmuş olması nedeniyle her faktörle karşılaşılabilecek bir hikayesi bulunuyor. İnsanların partinizi beğenmesini sağlamalı, bu sayede hızlı bir şekilde puan toplayarak şehrin en iyi parti evinin sizin eviniz olduğunu göstermelisiniz. Günler geceler boyunca süren partinizi sürekli olarak kaliteli durumda tutmalı, her zaman ilgi görmesini sağlamalısınız.

Epic Part Clicker Nasıl Oynanır?

Epic Part Clicker oyunu oynanması için özellikle oyunun hangi kurallarıyla daha fazla para kazanılacağının öğrenilmesi gerekiyor. Puanlar özellikle popülerlik durumuna, evin ilgi görmesine ve binlerce kişiye hitap etmesine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Yapılacak olan tıklamaların sayısını artırmanın yanı sıra, tıklama başına elde edilecek puan değerini de artırmanız önemlidir.

Sadece tıklamalarla değil, bonusların ve özel kampanyaların değerlendirilmesi de son derece önemli hale geliyor. Epic Part Clicker, mobil tap game listesinde yer verilen kaliteli uygulamalardan bir tanesidir. Partinize davet edeceğiniz insanların sayısını artırmak, bu kişilerin gerekli olan puanı size kazandırması için ayrıca kampanyaları da değerlendirmek durumundasınız.


Editor

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir