2014 Eylül Çıkacak Oyunlar


86

game

Yaz aylarını geride bıraktık. Ne kadar sıcaklar halen bizle olsa da sıcaklarla birlikte yeni bir şey daha geliyor: oyunlar. Artık okul ve oyun zamanı başladı diyebiliriz. Senenin en önemli oyunları da içinde bulunduğumuz Eylül ayında bizlerle buluşacak. İşte 2014’ün Eylül ayında çıkış gerçekleştirecek olan oyunların listesi.

1-Natural Doctrine

Karakterimizin amacı, zombilerin bulunduğu Los Perdidos’tan kaçmak olacak. Bunu yaparken canlı kalanları bulacaksınız ve onlarla takım olacaksınız. Siz bunları yaparken hükümet de bir taraftan zombilerin bulunduğu bölgelere bombalar yağdıracak.

2-Dead Rising 3

Hem zombilerle savaşıyor hem de kendimize malzeme bularak yeni eşyalar yapıyoruz. İşte oyuncuların tam olarak keyif aldığı kısım burası oluyor. Yapabileceğiniz eşyaların öyle kısıtlı olduğu söylenemez. Etrafta çok fazla materyal bulunuyor ve sizler de bunların birleşip birleşmediğini merak ediyorsunuz.

3-Massice Chalice

Kickstarter, oyun endüstrisini değiştirmeye devam ediyor. Yapımcıların, hayranlarından aldıkları desteklerle, bütün yaratıcılıklarını koruyarak geliştirdikleri oyunlar, sektörde büyük bir başarıyla yollarına devam ediyor.

4-Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Sör Arthur Conan Doyle’ın klasikleşmiş romanlarından esinlenilen, cinayetler, kaybolmalar ve etkileyici hırsızlıklar içeren altı davayı çözün.

5-Velocity 2X

Yardıma muhtaçları kurtarmak ve düşmanlarla savaşmak için ışınlanma gemisini kontrol edin.

6-Warframe

Free to Play oyunlar günümüz oyun sektöründe bildiğiniz gibi para makinasına dönmüş durumdalar. Verdikleri keyif her zaman için eksik kalırken, firmaların kazandıkları paralar oldukça yüksek oluyor.

Böyle bir dönemden geçen online oyuncuları, iyi olarak adlandırabileceğimiz sınıfta yer alan bir oyun bekliyor: Warframe.

7-FIFA 15

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz FIFA oyununda, maalesef Türkiye ligi yer almıyordu. Ama bu sene işler değişiyor ve FIFA Türkiye Ligi’ni de bünyesine katıyor.

8- Wasteland 2

Wasteland 2, ilk Wasteland gibi alternatif bir tarih akışına sahip. 1998 Yılında meydana gelen büyük bir nükleer facia sonucunda mahvolan Amerika Birleşik Devletleri’nde hayatta kalmaya çalışan karakterleri konu alıyor.

9- Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call

Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call, Gamescom’da en iyi simülasyon oyunu seçilmişti. Bakalım karşımıza nasıl bir oyun çıkacak.

10. The Sims 4

Fenomen oyun serisi The Sims’in son halkası bir kaç gün sonra bizlerle buluşuyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz.


admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir