2015 E-Spor Turnuvası


79

The International E-Sports Federation (IESF)

Her sene düzenlenen ve bu sene de 7.sine tanıklık edecek olduğumuz E-Spor turnuvasının ne zaman ve nerede yapılacağı açıklandı. The International E-Sports Federation (IESF) tarafından gelen bilgilere göre 2015 E-Spor Turnuvası Polonya’da düzenlenecek. Dünyanın her tarafından tüm takımların katılımına açık olan turnuvada erkeklerin baskınlığını ortadan kaldırmak için sadece bayanların yarışacağı dalların olduğu da belirtildi. Bu sene ilk kez böyle bir karar alınırken bu maçları izlemenin büyük keyif vereceğini şimdiden tahmin etmek zor değil = )

Organizasyonun Polonya’nın Łódź adlı şehrinde gerçekleşecek olması kesinleşirken, tarih konusundaki belirsizlik hala kendini koruyor. Geçen sene Bakü’de düzenlenen organizasyon büyük bir sükse yapmış; bünyesinde yer alan profesyonel yönetici ve sunucularla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu sene IESF bünyesinde yer alacağı duyurulan ilk oyunlar DOTA 2 ve CS:GO olurken; diğer oyunlar için de görüşmeler ise hala sonuçlandırılamamış durumda. Geçen sene düzenlenen IESF 2014 bünyesinde yer alan oyunları hatırlatmak gerekirse;
Herkesin katılımına açık olan alanlar;

• DOTA 2
• StarCraft 2: Heart of the Swarm
• Ultra Street Fighter 4
• Hearthstone: Heroes of Warcraft
• Tekken Tag Tournament 2

IESF bünyesindeki organizasyona katılmak isteyen takımların, organizasyon sitesine göz atmasını şiddetle tavsiye ediyoruz.


admin

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir